Сніданок – що краще їсти з ранку
Сніданок і правила сніданку. Як снідати, що краще їсти, та й просто Кращий сніданок!
Топ-10 продуктів харчування, з яких рекомендують починати день.
Правила сніданку Ви зможете використовувати на собі вже завтра. Дізнаєтеся коми віддали які місця за статистикою велика частина людства.
Перший, до якого за статистикою віддали перше місце, займає йогурт.
Він переповнений кальцієм і білком, крім цього він добре втамовує голод. Так само плюс його в тому, що йогурт зручно брати з собою в дорогу, сніданок з йогуртом буде – смачний і корисний.
Друге місце займає вівсянка.
Цей продукт містить велику кількість клітковини і займає мало часу для приготування з цього його рекомендують приймати саме на сніданок. Якщо ви регулярно вживаєте вівсянку, то у вас менше ризику бути підданим підвищення холестерину. Крім цього вона багата калієм.
Третє місце – зародки пшениці!
Так само корисні на сніданок, Ви легко можете додати їх в йогурт або просто посипати на хліб. При цьому вживання зародків пшениці гарантує вам 15% від добової дози вітаміну Е і 10% фолієвої кислоти, яка стимулює розвиток кровоносної та імунної системи.
Четвертим продуктом є грейпфрут.
Якщо приймати його натще, то він допоможе вам спалювати жири швидше – приблизно за таким принципом працюють – жироспалювачі. Грейпфрут так само підтримує нормалізацію імунітету і рівень цукру в крові.
На п’ятому місці нашого ТОПу – банани.
Вони кращі джерела здорових вуглеців, що дозволить вам протягом тривалого часу не відчувати голод. У них міститься калій, який має властивість знизити кров’яний тиск.
Шосте місце – не забуваємо і про ківі, які сповнені вітаміну С, калію і клітковини, що дозволяє перетравлювати і засвоювати їжу набагато швидше.
Сьоме місце по праву займають Яйця, не менш важливі у сніданку, адже вони – джерело білка (ізолят сивороткового протеїну) – який необхідний як для набору м’язової маси так і для формування органів людини. Крім цього вони містять поживні речовини, наприклад, вітамін D.
Восьмий продукт – мигдальне масло.
Альтернативний вибір для людей, які не люблять яйця або молочні продукти. Мигдальне масло так само є джерелом білка і мононенасичених білків, які знижують рівень холестерину в крові.
Дев’яте місце – Лляне насіння – має безліч корисних властивостей: воно збагачене клітковиною і антиоксидантом, який дає імунітет від раку грудей. Насіння містить омега-3 жирних кислот і 2 столових ложок на сніданок буде більш ніж достатньо для добової дози.
Останній, десятий продукт, – ягоди.
Розглянемо полуницю, малину і чорницю для сніданку. Будь заморожені або свіжі, вони мають велику кількість антиоксидантів. Чорниця, наприклад, покращує пам’ять, артеріальний тиск і нормалізує обмін речовин. Малина містить вітаміни С і К, які сприяє зміцненню кісток. А 1 чашка полуниці вміщує щоденну дозу вітаміну С.
Головне пам’ятайте, що витратити продукти необхідно з нормою, надлишок може погано вплинути на ваше самопочуття і травний процес – так що сніданок – всьому голова.
Снідайте на Здоров’я!
Tags: завтрак, питание, что кушать на завтра, что лучше есть утром