Как заставить себя тренироваться,

Мотивуй себе тренуватися і правильно харчуватися!

Як змусити себе правильно їсти і тренуватися!
Іноді буває складно примушувати себе дотримуватися дієти або тренуватися в спортивному залі. Як же мотивувати себе? По-перше, найважливіше, як в тренувальному процесі, так і в житті – це конкретна мета: чого ви хочете досягти і для чого?

Просто так вибрати мету, щось на кшталт «хочу стати величезним» або «хочу набрати 15 кг м’язів» – це не мета. Конкретна мета полягає в подиві друзів, завоюванні дівчата, виступи на змаганнях і тп. Але часом буває так, що на перших порах, перший місяць, ви активно тренуєтеся, доходите до піку активності і поступово починаєте її знижувати. При цьому не кожен зауважує, що процес починає гальмуватися. Як зробити так, щоб цього не відбувалося? Робити контроль результатів! Оптимально буде робити його раз на два тижні, методом зважування або фотографування спереду і збоку.

Другий крок, який вам необхідно зробити – заміряти розміри власного тіла. В першу чергу обсяг біцепса, грудей, обхват талії і стегна. Крім цього, вам потрібно постійно займатися. Повинна бути постійність. Не повинно бути такого, що сьогодні займаєтеся, а завтра немає, один тиждень відпочили, на іншу навантажили себе і тд. Є мета – йдіть. Визначте для себе мету і термін і приступайте.

Наступний етап – заохочення. Якщо ви будете робити контроль результатів кожні два тижні, ви будете бачити об’єктивний результат. Зробіть заохочення, можете на один день, в який ви відпочиваєте або відновлюєтеся, з’їздити кудись, відпочити.

Що ж стосується правильного харчування? Те існує три мотиваційних підходу. Перший – це здоров’я. Різкі стрибки цукру в крові, які пояснюються вживанням простих вуглеводів з високими глікемічним індексом і навантаженням поступово можуть призвести до цукрового діабету. А підвищений рівень холестерину в крові, який обумовлен надмірним вживанням продуктів багатих жирними і насиченими кислотами може привести до інфаркту або інсульту. Погодьтеся, це не найкращі перспективи на майбутнє. Правильне харчування впливає на стабілізацію цукру в крові на одній планці, у вас не буде проблем з підвищеним холестерином.

Другий – зовнішній вигляд. Правильне харчування насичує ваш організм потрібними вітамінами і мінеральними речовинами. Ви помітите, що шкіра обличчя, нігті і волосся стане краще. Третій аргумент – самопочуття. Правильне харчування дозволить вам бути більш активними, ви будете менше втомлюватися. У вас зникнуть скачки настрою, ви завжди будете в тонусі. Як тільки ви усвідомлюєте це, ви зможете домогтися поставлених цілей і утримувати результати в подальшому.

Позначки:,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *